top of page

Een multidisciplinaire praktijk

Huisartsenpraktijk Silsom is een multidiscipinaire praktijk waarin verschillende personen uit de eerste lijn kunnen samenwerken om de zorg voor de patiënten toegankelijker te maken. Maak kennis met het team.

dokter-emilie-peemans-huisarts-sportarts.jpg

Dr Emilie Peemans

Dr. Peemans studeerde in 2015 af als huisarts en in 2020 behaalde zij het diploma Sportgeneeskunde. Zij richtte Huisartsenpraktijk Silsom op in 2018. Bij dokter Peemans kan u niet alleen terecht voor opvolging, behandeling van chronische aandoeningen, maar ook voor consultaties bij kinderen, zwangerschapsbegeleiding, advies bij sporten en sportletsels, behandeling van huidletsels... Dokter Peemans is tevens aangesloten als verslavingsarts bij MSOC Vilvoorde (laagdrempelige drughulpverlening).

lise-de-ridder-psycholoog.jpg

Lise De Ridder

Sinds 2020 werkt Lise De Ridder als psychotherapeut in de praktijk. Zij studeerde af als psycholoog in 2020 in en verdiepte zich in de cliëntgerichte therapie. Zij heeft reeds zeven jaar ervaring in Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg. U kan bij haar terecht voor depressieve gevoelens, angsten, stress, spanningsklachten… Indien u vragen hebt of u wenst een kennismakingsmakingsgesprek, kan u contact opnemen via lise@lisederidder.com, gsm 0471975503. Meer informatie is te vinden op de www.lisederidder.com

bottom of page