top of page

Consultaties

De consultaties zijn enkel op afspraak.

Wenst u een afspraak te maken? Dat kan via de online agenda hieronder.

U kan eveneens telefonisch een afspraak vastleggen op 02 751 32 26.

BELANGRIJKE INFORMATIE OMTRENT COVID VACCINATIE

Binnenkort kan u zich opnieuw laten vaccineren voor COVID met de herfstbooster. Het COVID-vaccin is bedoeld voor 65+ers, zwangere vrouwen, mensen met een ernstige onderliggende aandoeningen van hart of longen, mensen met een body mass index hoger dan 40 en mensen met immuunsuppressie.  Om logistieke redenen zal de vaccinatie op welbepaalde tijdstippen gebeuren in de huisartsenpraktijk. U kan hiervoor een speciaal type afspraak inboeken via de online agenda van Doctena. Selecteer ‘COVID vaccin’ bij ‘Kies een afspraaktype’. De voorziene tijdssloten zijn slechts 5 minuten per persoon. Dit wil zeggen dat deze afspraken alleen maar voorzien zijn voor het plaatsen van een vaccin. Het vaccin voor COVID hoeft u zelf niet mee te brengen. Het vaccin is gratis en zal voorzien zijn in de praktijk. Indien u de dag van de vaccinatie ziek bent of u kan niet op uw afspraak geraken, gelieve dan te verwittigen zodat iemand anders op dat moment kan gevaccineerd worden.

Vanaf 15 oktober kan u zich ook laten vaccineren voor griep. U kan ervoor kiezen om zowel het covid vaccin als het griepvaccin samen te laten toedienen in de tweede helft van oktober. Desgewenst kan u op voorhand uw griepvaccin aankopen bij de apotheek.

Praktisch

  • Gelieve bij elke consultatie de elektronische identiteitskaart mee te brengen

  • Gelieve 'raadpleging voor 2 personen' te boeken zo u met twee personen op consultatie komt

  • De huisarts werkt geconventioneerd, dit wil zeggen dat de standaardtarieven van het RIZIV gehanteerd worden

  • Betalingen kunnen cash of via Bancontact gebeuren

Huisbezoeken

Huisbezoeken kunnen enkel telefonisch aangevraagd worden op 02 751 32 26, bij voorkeur voor 10u 's morgens. Huisbezoeken zijn bedoeld voor ernstig zieke of minder mobiele personen. Gelieve op consultatie te komen in de praktijk indien mogelijk. In het dokterskabinet is al het medisch materiaal voorzien en kan het klinisch onderzoek in optimale omstandigheden plaatsvinden.

Vertegenwoordigers

Vertegenwoordigers kunnen een afspraak boeken via het online agendasysteem (Doctena)

bottom of page